2 år siden |  0 comments  |  Bloggen

Europa League er UEFA's anden bedste europæiske fodboldturnering efter Champions League. Med andre ord er Europa League svaret på UEFA's 1. division, eller Champions Leagues lillebror. Men man skal ikke lade sig narre af denne titel.
Mange fodboldfans vælger at skippe Europa League, og følger kun med i Champions League med alle topholdene og de bedste spillere - simpelt hen fordi de vil have det bedste af det bedste. 
Hvad mange ikke indser er dog, at Europa League på mange måder er en bedre og mere spændede fodboldturnering at følge med i end Champions - læs videre nedenfor og find ud af hvorfor. 

1) En uforudsigelig fodboldliga


I Champions League er det efterhånden blevet enten Barcelona, Real Madrid eller Bayern München, der løber af sted med titlen som de nye CL mestre. Det kan hurtigt blive kedeligt i længden, ikke? Udfaldet i Europas mest glamourøse fodboldturnering minder i de seneste år blevet mere om en forudsigelig genudsendelse, end et nervepirrende, medrivende fodboldeventyr.
Kigger man derimod på Europa League, har man uforudsigelighed for alle pengene. Når man forud for turneringsstarten vil tippe på, hvem der bliver de næste EL mestre, er der så mange forskellige betting tips, at det hurtigt bliver en jungle, man nemt kan fare vild i. I år er Manchester United favoritter til posten med odds 6.50, men der skal ikke meget til, for at de kan blive væltet af andre truende hold som tyrkiske Fenerbache eller italienske AS Roma. 

Tror du Zlatan Ibrahimovic kan hjælpe Man Utd. med at vinde Europa League? Kilde: Doha Stadium Plus Qatar

2) Større figther spirit


Europa League er for mange holds vedkommende en så stor ting at være med i, at man vil gøre hvad som helst for at få fat i det gyldne trofæ og en af de største titler, man kan opnå inden for klub-fodbold. 
Især de mere "middelmådige" hold vil gøre og satse alt for at få fat i en sådan titel - og når man ser den måde, hvorpå disse hold kæmper alt hvad de har under kampe, skulle man næste tro, at det var ægte Champions League bold, man fulgte med i - hvis ikke mere.
Tilbage i 2013 købte Aston Villa for eksempel den tjekkiske angriber Libor Kozak alene af den grund, at han var blevet lagt mærke til, da han i 2012/13 sæsonen var Europa Leagues førende målscorer for Lazio. 
Europa League er en turnering, der giver selv de middelmådige hold og spillere muligheden for at skinne i rampelyset - og den måde, spillerne griber denne mulighed med graciøst gå-på-mod kan kun gøre den ægte fodboldtilskuer glad, omend måske ikke en lille smule rørt, at opleve. 

3) Spændende spillestile


Som bekendt er der flere hold, som deltager i Europa League - og mange af disse hold er faktisk ikke engang fra Europa. Fx kan man i år også opleve hold helt fra Azerbaijan og Kazakstan
De mange forskellige nationaliteter byder på forskellige mentaliteter, forskellige spiltyper og strategier - noget, enhver fodboldfanatiker kan lide at sætte sig ind i. 
Med så meget diversitet er der dømt fodbold for alle pengene. Og hvad endnu bedre er, at Europa League har langt flere kampe (474 i alt) end storebror Champions League, der kun har 217! 

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

De mange fordele ved online poker

1 år siden

Poker er et meget populært kortspil. Det handler i korte træk om at få den bedste hånd og derved slå de andre medspillere. Poker har i mange år, været en sjov måde at samles med både venner og bekendte og gerne over et godt glas vin eller en god whis...

Read more
Tag ordentlig afsked med dem, du holder af

1 år siden

Her i Danmark er vi nogle af dem, der er dårligst i hele verden til at tale om døden. Den er simpelthen så svær for os at snakke om. Mange af os får derfor ikke talt ordentlig med dem, som vi er allertættest på i forhold til, hvad de ønsker sig til d...

Read more
Klædudfest med flotte ringe

2 år siden

Børn er sjældent ret gamle før de begynder at synes, at det er ret sjovt at klæde sig ud. Og det er klart, fordi, at der også er noget barnligt i hele ideen om at lege skuespil og bare at lege generelt. For børn har ofte en evne til at leve sig helt...

Read more