6 måneder siden |  0 comments  |  Teknologi

En luftkompressor er et rigtig smart stykke værktøj at have i hjemmet. Den har rigtig mange funktioner og kan mere end man umiddelbart regner med.

Helt grundlæggende er en luftkompressoren tank med luft, der så kan pustes ud med stort tryk. Det er en maskine med rigtig mange anvendelsesmuligheder, og den fås i mange forskellige størrelser. Den mest almindelige model er af typen, hvor lufttanken ligger vandret, og den passer til de fleste gør-det-selv opgaver.

Du kan også få kompressoren i en lodret model, hvis du ikke har helt så meget plads.

Luftkompressorer fås også i små mere håndterbare modeller, hvor de nærmest er udformet som en lille kuffert.
Mulighederne med en kompressor er rigtig mange. De fleste bruger den til at pumpe dæk på cyklen, scooteren eller bilen, men den kan bruges til meget mere.

For eksempel er en luftkompressor genial til at gøre rent på steder, der er svære at nå med hænderne. Det kan være bag tunge skabe eller små detaljer i værktøj osv. Her er kompressorens høje lufttryk lynhurtig til at blæse støv og snavs væk.
Hvis du har en sprøjtepistol kan den sættes på kompressoren og bruges til at male store overflader på ingen tid.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Priser på overvågningskamera

1 år siden

Er du på jagt efter et billigt overvågningskamera men er i tvivl om, hvilket du satse dine heste på? Når man skal købe et overvågningskamera er det ikke blot prisen der tæller. Du skal være konkret med de funktioner, du ønsker at overvågningskameraet...

Read more
Det skal du kigge efter når du leder efter bredbånd

2 år siden

Der er rigtig mange udbydere, der sælger bredbånd og telefonabonnementer. Det kan være rigtig svært at vide hvad det lige er man skal lede efter ved et bredbånd, især hvis man ikke har særlig godt forstand på det. Derfor kommer der her en hurtig guid...

Read more