den lille havfrue

3 år siden |  0 comments  |  Bloggen

Danmark har over de seneste år markeret sig som et land, med masser af charme, kultur, glæde og verdensklasse arkitektur. Den succes betyder en verden til forskel, for et lille land som Danmark, der typisk ikke lever af turisme, grundet vores forholdsvis høje priser. Den nye positive udvikling, vil dog uden tvivl trække flere folk til landet, og det kan gavne en helt særlig udfordring, som alle lande kæmper med. Flere turister skaber nemlig også et behov for flere medarbejdere, der kan betjene de mange besøgende. Når en efterspørgsel af denne karakter opstår, vil det kunne medvirke til en lavere arbejdsløshed, der både vil gavne samfundet og de enkelte personer, der nu har fået et job.

Mulighedernes land er Danmark


Hvis man pludselig får mange flere besøgende i sit museum, så kan man også tillade sig at udvide forretningen, så de besøgende der kommer, får en ekstraordinær oplevelse. Det åbner døren for mange arbejdsløse, der næsten lige meget hvilken baggrund de har, ville kunne varetage en eller anden form for arbejde. Det gavner virksomheden, der kan klare flere kunder, men også medarbejderen selv, der nu får flere penge imellem hænderne, som han eller hun, så kan bruge andre steder. Dermed påvirkes mange parter, af netop denne succes.

Som arbejdsløs er det dog også vigtigt, at man søger de muligheder der kommer. Måske er det ikke lige drømmejobbet der fås, men et ben inden for i en stor virksomhed, kan åbne flere nye døre, og så er drømmejobbet måske ikke så langt væk igen. Bliver man arbejdsløs i vintermånederne, vil sæsonarbejdsløsheden spille ind. Mange sommerattraktioner har lukket, og mangler dermed ikke personale. Derimod kan man besøge a-kassen, som kan skaffe en arbejdsløshedsdagpenge, såfremt man også har været medlem af en a-kasse. Det kan skabe ro på den økonomiske front, og give en mulighed for at fokusere på ens egen udvikling, hvilket jobcenteret er eksperter i.

Er du ikke allerede medlem af en a-kasse bør du gå ind på hjemmesiden https://akassefinder.dk hvor du kan se en oversigt over de mange forskellige a-kasser der findes, og her finde lige præcis den a-kasse der passer bedst til dig.

Politisk bevågenhed kan skabe nye forretningsområder


Politikere vedtager jævnligt love og forslag, som er med til at sænke arbejdsløsheden. I forbindelse med dette, kunne det være støtte til attraktioner, museer eller lignende, der gør det muligt for dem at udvide, og dermed også ansatte flere medarbejdere. Hvis det er uden for sæsonen, og sæsonarbejdsløsheden dermed hersker, vil man kunne arbejde intensivt på, at gøre ens virksomhed klar, til højsæsonen kommer. Dermed kan man få folk i arbejde, også selvom det er uden for sæsonen.

Derudover kan det også være interessant at fokusere på den ydelse, som arbejdsløshedsdagpengene netop er. Sænkes den en smule, ville det måske gøre folk mere desperate efter at få et job, og på den måde tvinges de ud i arbejde. Det kunne være, at de tidligere havde været tilfredse, men det er de ikke længere, og det sænker automatisk arbejdsløsheden. Kommer de til en virksomhed, hvor der er muligheder, kan de sågar udvikle sig, og måske få den drømmestilling, som de har ventet på. Det siger en del om, hvordan politik kan flytte bjerge, også med hensyn til arbejdsløshed.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

De mange fordele ved online poker

1 år siden

Poker er et meget populært kortspil. Det handler i korte træk om at få den bedste hånd og derved slå de andre medspillere. Poker har i mange år, været en sjov måde at samles med både venner og bekendte og gerne over et godt glas vin eller en god whis...

Read more
Tag ordentlig afsked med dem, du holder af

1 år siden

Her i Danmark er vi nogle af dem, der er dårligst i hele verden til at tale om døden. Den er simpelthen så svær for os at snakke om. Mange af os får derfor ikke talt ordentlig med dem, som vi er allertættest på i forhold til, hvad de ønsker sig til d...

Read more
Klædudfest med flotte ringe

2 år siden

Børn er sjældent ret gamle før de begynder at synes, at det er ret sjovt at klæde sig ud. Og det er klart, fordi, at der også er noget barnligt i hele ideen om at lege skuespil og bare at lege generelt. For børn har ofte en evne til at leve sig helt...

Read more