5 måneder siden |  0 comments  |  Lidt om shopping

Når vi er blevet inviteret til fest, er der lige pludselig mange ting, vi skal tage stilling til. Hvilken kjole, hvilken skjorte og hvilken værtindegave? Normalt siger man, at det er en god idé at tage en værtindegave med, hvis man er inviteret over til mad. Men er man inviteret til et bryllup eller en fødselsdag, så tager man selvfølgelig en bryllups- eller fødselsdagsgave med i stedet.

Vi har samlet de 3 bedste ideer til værtindegaver lige her, så du kan få lidt inspiration. Hvis du stadig mangler nogle ideer, kan du også trykke ind på værtindegaver.dk for at læse mere.

Blomster


Den helt, helt klassiske værtindegaver, som man vel næsten ikke kan blive ærgerlig over at give eller modtage. Især hvis blomsterne er valgt med tanke på, hvilke blomster eller farver værtinden især godt kan lide. Hvis man har tid, kan man også sætte et lille kort ved, så bliver gaven lige lidt mere personlig.

Det er en god idé at købe blomster, hvis man ved, at værtinden godt kan lide at have friske blomster i sit hjem og eventuelt kan gøre dem mere personlige. Ellers kan blomsterne godt virke lidt for meget som en standardiseret gave. Hvis man skal til en større fest med flere gæster, så skal man hellere købe vin frem for blomster – ellers kan værtinden ende med alt for mange blomster, som man jo ikke kan gemme, som man kan med vinen.

Vin, champagne eller specialøl


Hvis du kender værtindens foretrukne alkohol, så kan en flaske med noget lækkert også være en rigtig god værtindegave. Så kan hun selv beslutte, om det er noget, der skal åbnes i aften, eller hun kan gemme det til en anden dag. Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af denne gave, kan man for eksempel købe en vin og sætte den i en lille vinreol, som du kan finde her. Man kan også pynte flasken op med et bånd eller anden indpakning.

Noget hjemmelavet


Hvis man gerne vil give noget ekstra personligt til sin veninde, mor eller moster, så kan man også tage noget med, som man selv har lavet og pakket fint ind. Det kan for eksempel være et glas af noget hjemmelavet marmelade, en flaske hjemmebryg eller en dåse med julesmåkager, hvis højtiden nærmer sig. Husk dog at værtindegaver ikke kan bruges som en måde på at slippe af med noget, hvis det ikke lige lykkes så godt med at lave det. Gaverne skal stadig smage godt, selv om de er personlige og hjemmelavet.

Det er altid en god idé at tage en gave med, der kan spises væk eller med tiden bliver dårlig. Dekorationer, der skal stå i længere tid, vil man gerne selv vælge, og det er ærgerligt, hvis værtinden synes, at hun skal stille din gave frem, hver gang du kommer på besøg. Men hvis man kender værtindens stil godt, kan man også godt købe nogle fine ting til hende, som man ved, hun vil elske at have stående.

Har du brug for flere end 3 ideer, så kan du se på disse 21 ideer til værtindegaver for mere inspiration lige her.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Ure med læderrem bliver stadig mere populære

1 år siden

I disse digitale tider, som vi lever i er der mange, som tror, at almindelige armbåndsure slet ikke er så populære, som de var før. Men dem, som tror dette har dog slet ikke ret. Forhelt modsat, hvad de tror så er det sådan, at salget af armbåndsure...

Read more
En damecykel og elcykel er gode muligheder

2 år siden

Mange mennesker holder virkelig meget af deres cykler. Mange kunne slet ikke leve uden, derfor er det også vigtigt at man har nogle gode af slagsen. Det kan eksempelvis være en damecykel eller en elcykel. Det kan være nogle rigtig gode muligheder, hv...

Read more
Køb Depeche tasker hos Fashion Forest

2 år siden

Du har nu muligheden for at købe de seje Depeche tasker hos Fashion Forest, som er en online site, der samler modetøj og sko fra alle de fashionsites, du kender. Dine indkøb bliver pludseligt gjort lettere og mere overskueligt, da du kan foretage din...

Read more