laan til de rigtige ting

1 år siden |  0 comments  |  Økonomi

Det går godt for økonomien for tiden, og det er generelt ikke svært at få sig et lån i banken. Dog kan der stadig være nogle faktorer, som gør det svært at få et lån igennem. Du kan finde mere information på denne side, hvor man stadig har mulighed for at tage et lån, selvom man står i RKI. RKI er noget man ender i, når man ikke har kunne betale sin skat til tiden. Så kommer du i et register, hvor banker og lignende så kan se man er skrevet på. Det tager man så ind i vurderingen om, hvorvidt man er i stand til at få et lån eller ej.

Der er mange ting, som kan spille indunder dine muligheder for at modtage et lån i dag. Dog har en stor del af det afhængig af om man står i RKI eller ej. Så længe man bare betaler restgælden og sørger for, at man ikke længere har nogen gældsposter inde hos SKAT eller andre steder. Det er ikke lige alle, som har det super nemt i hverdagen, og hvis man har været ramt af nogle uheldige episoder, er det rart at vide der er nogle som står klar med en udstrakt arm.

Du er ikke alene om byrden


Selvom man måske frygter at man er dårligt stillet, kan man på samme tid også åndet lette op. For det er jo aldrig rart at være registreret sådan et sted, men der kan være mange årsager til at man er endt der. Oftest er det lån folk ikke betaler tilbage på, og man har nok også selv været ude og tage et hurtigt lån fra tid til anden, fordi der var et eller andet som man lige stod og manglede. Det kan også være abonnements-betalinger (fx internet & telefon) og P-bøder, som folk ikke lige får betalt til tiden eller betalt overhovedet.

Som sagt er man langt fra alene om det, og man skal ikke føle sig som en dårlig person blot fordi man er registreret i RKI. Du kan få mere information på siden her om hvad du kan foretage dig, og hvordan du på egen hånd kan håndtere situationen. Det betyder dog ikke, at man skal optage lån til højre og venstre, men blot være taknemmelig for at der er nogle, som vil hjælpe en i de hårde tider.

Kom hurtigt og nemt over de små bumps i vejen


Det kan være man render ind i en tør periode, eller måske rammes man af sygdom i længere tid, og har ikke mulighed for at samle et job op, måske er noget familie eller lignende afgået ved døden, og man kan ikke få dagligdagen til at hænge sammen. Lige meget hvad det er, der har bragt dig i den situation. Så er der institutioner som vælger at se bort fra det, og blot se på personen der har brug for hjælp. Så selvom man føler sig lidt presset, er der nogle som kan komme og lettet trykket lidt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det lærer du igennem obligationskurser

1 år siden

Ordet ”lån” er noget der er ganske velkendt i de fleste danskeres øre, og det er derfor heller ikke nogen hemmelighed, at mange af os allerede har taget et lån eller to igennem tiden. Det der er med lån er, at det er super hvis man står i en smule øk...

Read more
Et godt samarbejde skaber vækst

2 år siden

Når man har et produkt, som man skal til at sælge, så er det klart, at man rigtig gerne vil have, at det er de bedste og mest kompetente fagfolk, der får opgaven, som man står med. Man vil jo rigtig gerne have, at ens produkt kommer til at fremstå ri...

Read more